Skocz do zawartości

[rower do 1200] kupno roweru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Jestem nowy w temacie rowerów :P Chciałbym zakupić rowerem który by mi służył głównie do jazdy po lasach jak rowniez po asfalcie i drogach gruntowych. ( mam w planach robić sobie dłuższe wycieczki rowerowe). Myślałem o zakuie roweru Crossowego do 1200zl waże 78kg i mam 183cm wzrostu. Chciałbym zebyscie mogli mi doradzic w wyborzu roweru (podajcie kilka modeli) i wielkosc ramy bo komletnie nie mam pojecia jaki rozmiar tej ramy bedzie dla mnie odpowiedni. Podałem kwote 1200zl czy ona jest wystarczajaca na rower spełniajacy moje wymagania ?

Napisano

no właśnie wychwalone jednakże nie ma ich już w sprzedaży jeśli chodzi o rame rozmiaru 19". Wieć jeśli mogę sie podpiąć to jaki w tej cenie można kupić rower. Z chęcią kupiłbym Kands Maestro ale brak, tak samo Lazarro integral v3. Macie jaki teraz najlepszyw tej cenie z takim samym osprzętem co Kands ?

Napisano

Rzuć okiem na brennabora od  artex-rowery - może jeszcze mają 19" ;

za 999 to równie dobra opcja jak maestro...

W stosunku do maestro słabsza przednia przerzutka i amor bez blokady , ale 200 mniej  :)

Napisano

no właśnie każdy, zachwala lazaro i kandsa ale po co to robić skoro nie można już tego kupić tylko w ramie 21 dla wysokich. szkoda że nie wyszły modele na 2015 kandsa o tej samej bądź lepszej specyfikacji

Napisano
słyszałem ze eurobike to chiny

Co dzisiaj nie jest z Chin ? Większość z części produkują w Chinach i ewentualnie składają w kraju...Eurobike dobrze mi się kojarzy, te rowerki wyglądają solidnie. Dodatkowo otrzymujesz amortyzator dwie klasy wyżej od maestro...dodatkowo podobno lepsze obręcze.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...