Vipertomi Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Witam. Kupnem roweru interesuję się już jakiś czas i ogólnie miałem swoje typy jednak po przeanalizowaniu sprawy rower za 1800 zl jest dla mnie w tym momencie złym pomysłem. Do rzeczy.Poszukuję roweru który będzie mi głównie służył do poruszania się po mieście (dużo ścieżek rowerowych). Będę nim głównie dojeżdżał na uczelnie, basen, do dziewczyny itp. ogólnie podejrzewam, że 90% jego używania to będą trasy poniżej 5km. Z racji tego, że na wyżej wymienionych miejscach bardzo łatwo albo o dobre dusze które Ci kopną lub uszkodzą rower oraz osoby które po prostu mi go ukradną poszukuję roweru dosyć taniego i prostego. Oczywiście wiem, że warto zainwestować w dobry łańcuch lub U-locka Więc poszukuję czegoś z ramą 21'' (188 cm wzrostu - 87 kg). Dosyć szybkie i zwrotnego jak na miejskie warunki raczej nie planuję jeździć po lasach - 90 % będzie to asfalt Ktoś może coś polecić wartego uwagi?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.