Skocz do zawartości

[Uchwyt] smartfona na kierownicę.

Grathon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Może któreś z Was ma, lub wie jaki uchwyt na kierownicę mogę kupić. Na rower szosowy. Wszelkie uchwytu typu "taniego" za 10-30zł to kompletny szajs. Nie trzymają, trzeszczą, są mało stabilne. Mówię o takich:

om0g5m47izx6_t.jpg

Pokrowce też mnie nie interesują. A z drugiej strony, nie mam zamiaru wydawać 300zł na hipermarkowy uchwyt. Mija się to z celem. Znalazłem taki, wydaje się być solidniejszy, ale czy mocny i pewny? Ma ktoś taki? Są 2 wersje, jedna ma pianki na trzymakach, druga gumki.

af7ieexvbwxg_t.jpg

I jest jeszcze coś takiego, podam link do aukcji, inaczej tego nie zobrazuję dokładnie: http://allegro.pl/finn-uchwyt-rowerowy-na-telefon-smartfon-gratis-i5067584274.html

Napisano

Nie korzystałam nigdy z takiego uchwytu, ale kiedyś miałam zwykły na rzep i sprawdzał się nie najgorzej, ale miałam wówczas mniejszy telefon, niż większość obecnych smartfonów.

Napisano

Topeak drybag, ale to może podejść pod pokrowiec. Te wszystkie plastikowe "łapki" działają do pierwszej (albo dwudziestej dla zmyłki) dziury i telefon ląduje na asfalcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...