robert1982 Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Witam chciałem się poradzić ,bo pojawiło się pęknięcie na rurze podsiodłowej w pobliżu zacisku sztycy jak już czytałem to częsty problem tych ram z 2012 roku moja ramka jest z 2014 została kupiona 2 miesiące temu podobno coś tam poprawiano w stosunku do poprzednich peaków i już zauważyłem pęknięcie na około 2 mm pytanie dotyczy czy wysyłać już to na gwarancję czy zaczekać aż się powiększy wstawię zdjęcie aby ktoś to ocenił pęknięcie jest po lewej stronie otworu. Może ktoś był w podobnej sytuacji i się podzieli jak ta sprawa została rozwiązana i interesuje mnie też to czy ramy u osób u których zostały wymienione na nowe też później pękały bo nie wiem czy żądać zwroty pieniędzy czy też wymiany na nową dzięki za pomoc
MokryxD Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Ja bym wysłał na gwarancję, póki jest przed sezonem. BTW Sztyca ile cm jest w ramie?
robert1982 Napisano 9 Lutego 2015 Autor Napisano 9 Lutego 2015 Sztyca w ramie jest 1,5 cm ponad minimalny insert czyli około 12 cm wsunięta w ramę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.