NopeskillAleMVP Napisano 14 Stycznia 2015 Napisano 14 Stycznia 2015 Witam przymierzam się do kupna ramy, która posiada miejsce montażowe na napinacz w standardzie ISCG 05, a ja mam napinacz w ISCG 03 . Czy istnieje możliwość montażu ? Jakiś adapter czy coś ? Widziałem w googlu niby parę fot że da rade, ale wolę się upewnić
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Stycznia 2015 Mod Team Napisano 14 Stycznia 2015 Czegos takiego jak sensu stricte ISCG do ISCG05 nie ma. Może byc tylko gotowy adapter ISCG który zakłada się do ramy bez żadnego mocowania napinacza. Z innej strony. Co Ty masz za napinacz, bo może prościej samego back plate'a w standardzie ISCG05 wypadnie kupić i podmienić? Szacunek... I.
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Stycznia 2015 Mod Team Napisano 15 Stycznia 2015 Hmmm... Stary klamot, jak widzę wypadł z oferty Dartmoor... No to masz problem. Chyba pozostaje Ci rękodziało artystyczne lub kupno nowego napinacza... ... albo napisz maila lub zadzwoń do kołpaków z Dartmoor i spytaj co sugerują w temacie. W końcu to ich wynalazek, powinni mieć jakieś pomysły Szacunek... I.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.