alien1987 Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 Czy ktoś miał do czynienia z takim zestawem lub udzieli rady jak to świeci i czy jest wart taki zestawik swojej ceny w granicach - przód i tył 70zł Led Cateye SL LD130 NIMA - http://rowertour.com/cateye-sl-ld130-nima-lampki-led-przod-tyl.html
sephiroot Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 Moja ma taki zestaw. Lampki są stosunkowo małe. Można je używać jako światełka pozycyjne w mieście. Na trasy poza miasto czy w słabo oświetlone się kompletnie nie nadają.Jesli szukasz oświetlenia (oświetlenia do oświetlania) to nie polecam. Zasilanie bateriami pastylkowymi. Montowane na gumkę. Przednia "lampka" jest tak słaba że nie oświetlisz tym drogi na metr przed sobą.Do używania tylko jako mrygacze. Ich cena wszędzie jest taka sama, tj. 90zł. Sklep z linka odradzam. Na forum znajdziesz wątek z opiniami o różnych sklepach internetowych. Osobiście do świecenia z przodu używam Lezyne Macro Drive 300 lumenów (400 lumenów w trybie overdrive). Z tyłu mam Kross Red Eye (opis na stronie tego pseudo producenta jest taki jak sam producent). Lampka jest zasilana dwiema bateriami AAA, posiada dwa tryby świecenia: ciągłe oraz mryganie, z czego mryganie świeci na dwa sposoby: mryganie standardowe, mryganie naprzmienne.
alien1987 Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Napisano 2 Stycznia 2015 Sklep z linka znam osobiście i robiłem w nim już sporo zakupów z dobrymi rabatami dzięki za opinię o lampeczkach można zamknąć
llancer Napisano 3 Stycznia 2015 Napisano 3 Stycznia 2015 Osobiście do świecenia z przodu używam Lezyne Macro Drive 300 lumenów (400 lumenów w trybie overdrive). Z tyłu mam Kross Red Eye (opis na stronie tego pseudo producenta jest taki jak sam producent). Lampka jest zasilana dwiema bateriami AAA, posiada dwa tryby świecenia: ciągłe oraz mryganie, z czego mryganie świeci na dwa sposoby: mryganie standardowe, mryganie naprzmienne. Współczuję,lepiej było wydać 10zł więcej na orginał tj. mactronic walle,porządniejsze mocowanie ,lepsze wykonanie no i mocniejsza.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.