mrosporek Napisano 1 Stycznia 2015 Napisano 1 Stycznia 2015 Witam Zaczynam rozglądać się za nowym rowerem. Stary to Author solution sx z roku 2006 o ile pamiętam jest już dosyć wyeksploatowany. Głównie jeżdżę po lasach czasem wypad na Jurę albo w coś większego. Rocznie 2-3 tys. km Budżet to max 2000 ewentualnie 2100 26 cali Przymierzałem się wcześniej do Rometa Jolene 2.0 ale jak teraz sie kasa pojawiła to ktoś mi sprzątnął mój rozmiar ramy. http://www.goride.pl/kross-level-a6-2013-wysylka-kurierem-dhl-gratis-p-283.html co o tym myslicie ?
rodszyld69 Napisano 1 Stycznia 2015 Napisano 1 Stycznia 2015 http://www.goride.pl...atis-p-283.html co o tym myslicie ? Osprzęt ma nie najgorszy. Rowery mtb na kołach 26" powoli są wycofywane z produkcji a niektóre firmy już ich nie maja w swoich ofertach. Więc znalezienie takowego w dobrej konfiguracji jest już nie możliwe, chyba że uzywki. Jak zdecydowałeś sie na małe koło to możesz go śmiało brać, ewentualnie możesz jeszcze powalczyć o rabat
mrosporek Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Napisano 1 Stycznia 2015 nie ma nigdzie mojego rozmiaru pomyślałem o Krossie Level A6 2014 wyglądą całkiem nieżle z osprzętem 2300 kosztuje, może coś się uda zbić jeszcze.
rodszyld69 Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 może coś się uda zbić jeszcze. zapytaj się u kilku sprzedawców, twoje szanse wzrosną.
modrzew Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 Rowery mtb na kołach 26" powoli są wycofywane z produkcji a niektóre firmy już ich nie maja w swoich ofertach. Więc znalezienie takowego w dobrej konfiguracji jest już nie możliwe, chyba że uzywki.IMHO może być dokładnie odwrotnie, bo to co zostało wyprodukowane i jeszcze gdzieś tam zalegało do tej pory, nie zniknęło nagle i nie uległo automatycznej dezintegracji, a sprzedawcy i dystrybutorzy będą się chcieli tego pozbyć, bo trzeba wciskać nowe. Obecnie może być ostatni dzwonek na kupienie w dobrych pieniadzach czegoś z wyższej półki na 26" kołach, co się wczesniej nie sprzedało. Oczywiście z pełną świadomością pułapek w rodzaju taperowanej główki, itp. i kosztem poszukiwań i przeczesywania ofert, niemniej może z tego być spokojnie sprzęt na kilka sezonów bo i lepsze części też nagle masowo nie znikną, choć mogą być coraz droższe i trudniej dostępne.Jedyne co się można obawiać w przypadku autora, to że mimo dużych rabatów cena będzie i tak wyższa niż 2000zł, bo raczej będą to rowerki pozycjonowanie cenowo wyżej niż najpopularniejszy przedział...
mrosporek Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Napisano 2 Stycznia 2015 no ostatecznie budżet wzrósł do 2300, ale to już tak definitywnie. Dzisiaj większość ma wolne więc po weekendzie będę dalej dzwonił.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.