Skocz do zawartości

[900-1300] mtb używany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kross bez gwarancji to trochę ryzyko, poczytaj sobie o pękających ramach. Ale ten z pierwszego linka wygląda fajnie choć zapuszczony, jakbyś trochę utargował to można by było nad nim pomyśleć

P.S. Ile masz wzrostu ?

Napisano

To te rowery chyba będą na Ciebie za duże tak mniej więcej to rama dla Ciebie to 18-19 cali (musiałbyś się dokładnie zmierzyć a najlepiej to i tak przymierzyć rower)

Jak chcesz A2 to one są nowe za 1350zł już z wysyłką np:

http://www.goride.pl/kross-level-a2-2013-tylko-rozmiar-wysylka-kurierem-dhl-gratis-p-279.html

na pewno bym taki wybrał zamiast tego z 2 linka, nad pierwszym mógłbym się zastanowić jakby był tak za 800-900 zł w zależności od stanu

Napisano

Dolicz, że gwarancja w Krossie jest istotna. Wiem coś o tym. Kupując rower nawet przez internet musisz wykonać przegląd za 50zł, po około miesiącu.bo inaczej KROSS nie uwzględnia gwarancji. Wiec dolicz jeszcze wysyłkę wiec już to gorzej wygląda. Prędzej czy później pójdzie piasta tylna. Przypadłość tych modeli. Dolicz ksozty wysyłki jak coś padnie itp. W Rojaxie jest nowy za 1599zł chyba z tego co ostatnio patrzyłem. Jeśli jednak nie chcesz używki to możesz kupić nowy podejrzewam taniej w sklepie przy zetce w Krośnie, jak dobrze zagadasz zrobią rabat. Ja mam do sprzedania a2 z 2014 roku, nowy amor. Jestem z okolic Dukli, jednak rozmiar L - 21". Ogólnie pisałem o tym rowerze, firmie na forum poszukaj. Początkiem roku będę w Jaśle, wiec jeśli mi sie nie uda go sprzedać, a będziesz się chciał przewieźć, zobaczyć czy brać rozmiar 19 czy 21 to daj mi znać, wezmę Ci rower, zobaczysz jak się jeździ, chyba że masz możliwość podjechać do Dukli to zapraszam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...