Skocz do zawartości

[2500zł] MTB 29er

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam możliwość kupienie Mtb firmy Kross Level B4 z 2014 http://www.kross.pl/pl/2014/mtb-xc-29quot/level-b4

za 2200zł. Chciałem zapytać czy jest to dobra cena do jakości osprzętu w tym rowerku? Nieznam się na specyfikacji osprzętu a szukam roweru Mtb na kołach 29" do 2500zł. Jestem otwarty na propozycje. Szukam w firmach Kross, Merida, Cuba, Scott czy Kellys.

Pomóżcie w dobrym wyborze.

Napisano

Też miałem możliwość kupienia tego roweru ale zdecydowałem się na Level B6 2013, rok starszy ale podobno lepszy osprzęt. Jeździ się zajefajnie, ale to i tak nie będę porównywał do nowego B4 bo na krótkim dystansie miałem okazję się nim przejechać i ciężko było wyczuć czy lepszy czy gorszy a na osprzęcie się nie znam, czytanie po forach o przerzutkach, hamulcach itp. to kiepski pomysł bo albo trafisz na idiotę który nigdy nie siedział na rowerze albo ludzi którzy się na tym znają ale mówią w tak profesjonalny sposób że nicholery nie zrozumiesz. Masz okazję, jest wygodny, dobrze CI się na nim jeździ to bierz. Ja tylko mówię żeby sprawdzić Level'a B6 i pewnie i tak zaraz będzie pełno ludzi którzy powiedzą że ma 30mm golenie zamiast 32 mm i że hamulce takie itp. ale to ty będziesz jeździć. Więc czytać tylko ogółem czy w miarę ok czy nie, i samemu popróbować na żywo w sklepie, bo z wyborem roweru nie warto się śpieszyć bo co z tego że będzie miał przerzutki ze złota jak po kilometrze będzie cię bolał krzyż.

Tak więc pewnie nic ci nie pomogłem ale to i tak będzie musiał być twój wybór ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...