eldzwiedz23 Napisano 11 Listopada 2014 Napisano 11 Listopada 2014 Mam możliwość kupienie Mtb firmy Kross Level B4 z 2014 http://www.kross.pl/pl/2014/mtb-xc-29quot/level-b4 za 2200zł. Chciałem zapytać czy jest to dobra cena do jakości osprzętu w tym rowerku? Nieznam się na specyfikacji osprzętu a szukam roweru Mtb na kołach 29" do 2500zł. Jestem otwarty na propozycje. Szukam w firmach Kross, Merida, Cuba, Scott czy Kellys. Pomóżcie w dobrym wyborze.
Maniek36 Napisano 12 Listopada 2014 Napisano 12 Listopada 2014 Też miałem możliwość kupienia tego roweru ale zdecydowałem się na Level B6 2013, rok starszy ale podobno lepszy osprzęt. Jeździ się zajefajnie, ale to i tak nie będę porównywał do nowego B4 bo na krótkim dystansie miałem okazję się nim przejechać i ciężko było wyczuć czy lepszy czy gorszy a na osprzęcie się nie znam, czytanie po forach o przerzutkach, hamulcach itp. to kiepski pomysł bo albo trafisz na idiotę który nigdy nie siedział na rowerze albo ludzi którzy się na tym znają ale mówią w tak profesjonalny sposób że nicholery nie zrozumiesz. Masz okazję, jest wygodny, dobrze CI się na nim jeździ to bierz. Ja tylko mówię żeby sprawdzić Level'a B6 i pewnie i tak zaraz będzie pełno ludzi którzy powiedzą że ma 30mm golenie zamiast 32 mm i że hamulce takie itp. ale to ty będziesz jeździć. Więc czytać tylko ogółem czy w miarę ok czy nie, i samemu popróbować na żywo w sklepie, bo z wyborem roweru nie warto się śpieszyć bo co z tego że będzie miał przerzutki ze złota jak po kilometrze będzie cię bolał krzyż. Tak więc pewnie nic ci nie pomogłem ale to i tak będzie musiał być twój wybór
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.