Ewa20 Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Witam, wszystkich jako, że nie stać mnie na przełaj tradycyjnie chciała bym kupić MTB i zastanawiam się między Corratec Suber Bow Race z 2010r a Gary Fisher Big Sur 2000r znalazłam fajne oferty tych rowerów i nie wiem co brać Specyfikacja: Super Bow Race - rozmiar M 43 c- pełne SCH XT- manetki SCHIMANO Rocket / jedyne obrotowe manetki SCHIMANO /.- 3 x 9 XT SCHIMANO, przód i tył XT- sztyca podsiodłowa ROOX- mostek biały ACENT LITE- kierownica PRO- amortyzator ROCK SHOX REBA RACE z blokadą z kierownicy- mini rogi AMOEBA CARBON- wszystkie linki teflonowe- waga 12,7 na zwykłych kołach- koła na co dzień na piastach SACH PLASMA łożyska maszynowe Cena 1500 zl do nego Big Sur Manitou rozmiar___17,5''/44,5cm od osi suportu do końca kominamateriał ramy___Aliminium spawane technologią Genesisamortyzator___MANITOU SXkoła___BONTRAGERkaseta___SHIMANO 9spmanetki___SHIMANO DEORE LX 3x89peedhamulce___V-brake AVID 1.0siodełko___SELLE SAN MARCO ASPide FX Titaniumkorba___BONTRAGER COMP ,blaty 46,34,24tprzerzutki___przód-SHIMANO DEOREtył-SHIMANO DEORE XT kierownica___BONTRAGER SUPERSTOCK 620,mostek BONTRAGERsztyca___KALLOY Cena 1100zł Co poradzicie i jeśli macie jakieś propozycje to chętnie zobacze oczywiście mogą bys też nowe rowery ( mam 172 cm) Z góry dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.