Cactus Napisano 31 Października 2014 Napisano 31 Października 2014 Planuję w przyszłym roku wyjechać gdzieś na Bliski Wschód, albo i Środkowy... Dokąd dokładnie, będzie zależało, czy znajdzie się jeszcze ktoś chętny
Cactus Napisano 4 Listopada 2014 Autor Napisano 4 Listopada 2014 Myślę, że dobrze byłoby ruszyć gdzieś w maju, żeby sie później nie spocić za bardzo:) Przez Turcję na Kaukaz albo do Iranu. A co do powrotu, to zależy, ile będzie czasu
bbt Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Wiesz jak wygląda kwestia z przejazdami przez granice i w ogóle?
gulek5 Napisano 10 Listopada 2014 Napisano 10 Listopada 2014 Witam. Też mniejwięcej na wiosnę czli maj planuję wyjazd na wschód. Najważniejsze na mojej liście to zachaczyć o indie, tajlandię, vietnam, miło by było też chiny. Miejscem docelowym mojej podróży będa filipiny. Filipiny to nie bliski wschód ale zawsze część trasy można razem przejechać. Jeżeli dalej wyprawa aktualna to daj znać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.