wwoMichal Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 Cześć, 1.mam pytanie otóż w moim rowerze nie mam wpisane w karcie gwarancyjnej nr. ramy. Mam tylko naklejkę z nazwą romeru, rozmiarem itp + wpięty paragon i na karcie reklamacyjnej w sekcji "nazwa sprzętu wklejoną naklejkę z jakimś kodem" a w "nr. fabryczny" nie ma nic. Jak myślicie wpisać samemu do tej książki nr ramy? 2. mam na korbie 2 numery ramy jeden krótszy zaczynający się na PN drugi dłuższy (bodajże 8 cyfr + 2 liczby) zaczynający się na XD. Jak myślicie który jest numerem ramy?
llancer Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 na korbie? A nie na ramie ? U dołu pod suportem
wwoMichal Napisano 24 Października 2014 Autor Napisano 24 Października 2014 No tak na dole na ramie pod suportem są 2 numery
dawkon13 Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Pewnie to jest ten z "XD" na początku- ja mam nr w stylu "DD19....."
llancer Napisano 25 Października 2014 Napisano 25 Października 2014 Ja mam nazwe producenta jednen kod EN,5cyfr drugi kod KP,cyfra,g,6cyfr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.