1rower Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Witam chodzi mi konkretnie o to cz to strasznie przepłacam wiem ze odrobine ale jak dla laika sklep stacjonarny i serwis to ważna sprawa chodzi mi o to czy to jest straszna lipa ten rower czy solidny bez rewelacji jaką kolwiek opinie bo tym modelu nie mogłem nic tu znaleźć
rodszyld69 Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Tej klasy rowery tylko mniej znanych firm dostaniesz w internecie ok. 1000-1300zł. Ty kupujesz stacjonarnie więc masz serwis na miejscu więc w razie jakieś awarii masz możliwość szybkiej naprawy pogwarancyjnej. Powinieneś mieć pierwszy przegląd (zerowy) za darmo, co w przypadku kupna internetowy trzeba doliczyć koszt takiego przeglądu plus przesyłka. Możesz jeszcze spytać się o jakieś gratisy np błotniki, lampki pompka itp. Zawsze to wyjdzie Cię wtedy trochę taniej.
1rower Napisano 3 Października 2014 Autor Napisano 3 Października 2014 czyli rozumiem ze za 1,5 to całkiem przyzwoite jak na 1 rower po 10 latach hm myślałem o kilku rowerach są teraz dobre ceny jeśli nic dużo lepszego za to pieniądze nie znajde to te 200 zł za świety spokój i kupić drożej niż podbnej klasy na necie i sie martwić .pozatym na necie nie znalazłem taniej tego roweru więc to chyba cena przyzwoita
rodszyld69 Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Jak na sklep stacjonarny to cena nie jest za wysoka, a jakby doszły gratisy to już będzie dobrze.
1rower Napisano 3 Października 2014 Autor Napisano 3 Października 2014 dzięki wielkie to sie uspokoiłem jutro po niego jade:D zauważyłem ze na forum jesli sie pisze o markach kroos kellys merida itd to z góry wszyscy są anty bo sie przepłaca itd dziekuje za spokoj podejścia do tematu
1rower Napisano 4 Października 2014 Autor Napisano 4 Października 2014 ciesze sie w sumie to dostałem go dziś od żony jak na pierwszy rower to lux tylko manetki drażnią ale::
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.