Skocz do zawartości

[1500] 1 rower Kellys Saphix warto?

1rower

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chodzi mi konkretnie o to cz to strasznie przepłacam wiem ze odrobine ale jak dla laika sklep stacjonarny i serwis to ważna sprawa chodzi mi o to czy to jest straszna lipa ten rower czy solidny bez rewelacji jaką kolwiek opinie bo tym modelu nie mogłem nic  tu znaleźć

Napisano

Tej klasy rowery tylko mniej znanych firm dostaniesz w internecie ok. 1000-1300zł. Ty kupujesz stacjonarnie więc masz serwis na miejscu więc w razie jakieś awarii masz możliwość szybkiej naprawy pogwarancyjnej. Powinieneś mieć pierwszy przegląd (zerowy) za  darmo, co w przypadku kupna internetowy trzeba doliczyć koszt takiego przeglądu plus przesyłka. Możesz jeszcze spytać się o jakieś gratisy np błotniki, lampki pompka itp. Zawsze to wyjdzie Cię wtedy trochę taniej. 

Napisano

czyli rozumiem ze za 1,5 to całkiem przyzwoite jak na 1 rower po 10 latach hm myślałem o kilku rowerach są teraz dobre ceny jeśli nic dużo lepszego za to pieniądze nie znajde to te 200 zł za świety spokój i kupić drożej niż podbnej klasy na necie i sie martwić .pozatym na necie nie znalazłem taniej tego roweru więc to chyba cena przyzwoita

Napisano

dzięki wielkie to sie uspokoiłem jutro po niego jade:D zauważyłem ze na forum jesli sie pisze o markach kroos kellys merida itd to z góry wszyscy są anty bo sie przepłaca itd dziekuje za spokoj podejścia do tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...