Lukaszoo Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Witam. Szukam roweru szosowego do 7500zł. Wcześniej jeździłem dwa sezony na chińskiej szosie z osprzętem sora. Teraz chciałbym przesiąść na ultegre i na pewno coś z oferty cannyona. Zastanawiam się tylko czy rama dalej alu czy karbon? Nie jeżdżę w żadnych wyścigach (może w przyszłości), więc bardziej skłaniam się ku ramie aluminiowej taki rower pewnie byłby na lata. Najbardziej mnie zainteresował mnie ULTIMATE AL SLX 9.0. Zauważyłem też ENDURACE AL 7.0 który rożni się tylko kołami, siodełkiem i wagą, a cena o 2000zł mniejsza. Co o tym myślicie? Może macie jakieś inne propozycje rowerów marki cannyon, choć propozycje innych marek w tej cenie również mile widziane. Pozdrawiam.
rodszyld69 Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Jeśli myślisz o przyszłości i zastanawiasz się nad startem w wyścigach to lepszy będzie karbon. Podejdź z tym tematem tu http://www.forumrowerowe.org/forum/72-forum-szosowe/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.