Dunkej Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Witam mam takie manetki: Shimano ST-EF 40 Jak widzicie te szkiełko i pod nimi jest ten czerwony wskaźnik i on mi nie działa a reszta all działa i jak mam na 3 zebatce to on stoi na 1 i jak go moge naprawić ? Musze zdjac te szkiełko (plastik [3,2,1]) ?
rodszyld69 Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 Tak musisz odkręcić górny dekielek, a potrzebujesz tak strasznie tego wskażnika Może się okazać że się gdzieś ułamał więc wtedy będziesz się musiał obyć bez tego czerwonego bajeru . Ja w swoich manetkach slx sam wykręciłem monitorki i dałem zaślepkę bo w sumie z tego i tak nie korzystam.
Dunkej Napisano 26 Września 2014 Autor Napisano 26 Września 2014 No ale musze odkrecać czy wystarczy odczepic te przeźroczyste ?
rodszyld69 Napisano 26 Września 2014 Napisano 26 Września 2014 O ile pamiętam to będziesz musiał odkręcić i wtedy ściągniesz górny dekielek razem ze wskażnikiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.