ezios Napisano 23 Września 2014 Napisano 23 Września 2014 Witam ponownie. W związku z tym iż poprzedni temat został wyłapany przez czujne oko forumowego skryby, ponawiam pytanie. Sprawa trochę nie typowa, ponieważ kolega chce kupić rower (w tym nic dziwnego), ale tylko i wyłącznie w sklepie stacjonarnym. On płaci więc jego nadpłata uderzy po kieszeni. Znalazł promocję w sklepie stacjonarnym z 2200 zł na 2000 zł, (szok) i zaoferowano mu taki oto model. http://allegro.pl/rower-gorski-author-pegas-27-5-2014-okazja-i4614831438.html Przymierzał 19 niby ok, więc może zamówi ewentualnie ten tańszy. Z mojego punktu widzenia proponowałem mu Kandsa lub Lazaro, ale koniecznie chce przymierzyć. Prośba do Was o ocenę tego modelu, ponieważ ja nie znam się na tych hydraulikach i amorach zupełnie. Najbardziej szkoda że zmieniarki przerzutek niskiej klasy, bo same przerzutki to i tak kiedyś do zmiany. Bagażników nie chce więc zaproponujcie też może jakieś crosóweczki. Najlepiej aby można było przymierzyć rower w Warszawie lub okolicach. Przyszły właściciel roweru waży coś 100 kg, uprawia kulturystykę a masa spadać nie będzie. U nas w mieście w sklepach stacjonarnych to merida, romet, onil, więc może coś z tego. Dziękuje z góry za pomoc i zainteresowanie.
Shiryu Napisano 23 Września 2014 Napisano 23 Września 2014 Celuj w Rometa (Orkan 4.0/5.0), ostatnio całkiem fajne przeceny mają.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.