Rophoe Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Z racji tego, że przy jeździe bez rękawiczek dłonie mnie bolą, a prawa w dodatku po zejściu trochę mrowi, zacząłem się zastanawiać pod jakim kątem powinna być ustawiona kierownica prosta. W rzeczywistości jest ona trochę wygięta w łuk i w którą właściwie stronę powinien być zwrócony ten łuk. Nawet jeśli za ból rąk odpwiedzialna jest co innego to ciekawi mnie jednak jak taka kierownica powinna być ustawiona.
robertocarlos Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 prosta to jest prosta , a w luk lekko to moze byc wygieta 5 stopni i kierujesz ja ku sobie,bardziej ku gorze w zaleznosci jak Ci bardziej odpowiada i pasuje mozesz potem kombinowac lekko zmieniajac poziom..sa i tacy co ustawiaja od siebie .. kup sobie dobre rekawiczki z zelowymi wkladkami to powinno troche pomoc
asmo Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 mi poprawiła się gdy odsunąłem o 1,5cm siodełko do tyłu, a pomogła całkowicie kierownica gięta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.