pplol112 Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Mam wyrobione mocowanie w korbie i mam zamiar wymiany tylko chce zamienic na jedna zebatke (moze z napinaczem) a nic nie moge znalezc na kwadrat, gubie sie w suportach i mocowaniach korb. Moze ktos doradzic na jaki wymienic suport i korby wraz z blatem? Nie chce wydac wiecej niz 300zl (raczej uzywane czesci), glownie chodzi mi o wyjasnienie co do czego bedzie pasowalo i co bedzie najelpszym wyjsciem w moim wypadku
bukakewarior Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Kup zestaw i po kłopocie http://allegro.pl/korba-truvativ-ruktion-dh-z-suportem-howitzer-xr-i4559830248.html
pplol112 Napisano 7 Września 2014 Autor Napisano 7 Września 2014 Korba wystepuje w dwóch wersjach: z dwoma o wielkości 24-36z. Suport dostępny jest w dwóch długościach: 136mm do ram sztywnych . nie rozumiem tego... jak to kupie to mam pewnosc ze wszystko bedzie pasowalo? mozesz mi zdradzic sekret jak szukac (co wpisywac), bo ja niby szukalem na olx i allegro ale nic?
bukakewarior Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Sprzedawca prawdopodonie miał na myśli, że jest wersja dwurzedowa i jednorzędowa. Wyjasnienie znajdziesz tutaj: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=64902 Wpisałem w wyszukiwarce na allegro "truvativ"- ot cała filozofia
pplol112 Napisano 7 Września 2014 Autor Napisano 7 Września 2014 ja mam sztywna rame wiec powinno pasowac tak?
bukakewarior Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Jezeli wierzyc opisowi to tak, ale najlepiej zapytaj jeszce sprzedającego.
pplol112 Napisano 7 Września 2014 Autor Napisano 7 Września 2014 jak wezme opcje z jedna zebatka to bedzie odpowiednia do jazdy po lesie? moze innaczej to jest ta srodkowa zebatka patrzac na zwyklego gorala? sory, ale nie bardzo ogarniam jak widac bede mogl uzyc pozniej innej zebatki i napinacza?
bukakewarior Napisano 7 Września 2014 Napisano 7 Września 2014 Szczerze mówiąc, jezeli masz zamiar jeżdzić, a nie tylko zjeżdżać to lepesza bedzie opcja 2 rzędowa. Dodatkowo w wersji z 2 koronkami nie ma konieczności stosowania napinacza. Tak to jest ta środkowa. bede mogl uzyc pozniej innej zebatki Co najwyżej z 38 zębami
pplol112 Napisano 7 Września 2014 Autor Napisano 7 Września 2014 zrobilem sobie taki tescik i jezdzilem tylko na 2 i bylo calkiem spoko nie potrzebowalem mniejszej badz wiekszej przerzutki. Moge kupic wersje z jedna zebatka i jezdzic bez napinacza? w ogóle co moze sie stac gdy bede jezdzil bez niego?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.