Skocz do zawartości

[korby i suport] wymiana na inne

pplol112

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam wyrobione mocowanie w korbie i mam zamiar wymiany tylko chce zamienic na jedna zebatke (moze z napinaczem) a nic nie moge znalezc na kwadrat, gubie sie w suportach i mocowaniach korb. Moze ktos doradzic na jaki wymienic suport i korby wraz z blatem? Nie chce wydac wiecej niz 300zl (raczej uzywane czesci), glownie chodzi mi o wyjasnienie co do czego bedzie pasowalo i co bedzie najelpszym wyjsciem w moim wypadku

Napisano

Korba wystepuje w dwóch wersjach:  z dwoma o wielkości 24-36z.

Suport dostępny jest w dwóch długościach: 136mm do ram sztywnych .

nie rozumiem tego...

jak to kupie to mam pewnosc ze wszystko bedzie pasowalo?

mozesz mi zdradzic sekret jak szukac (co wpisywac), bo ja niby szukalem na olx i allegro ale nic?

Napisano

jak wezme opcje z jedna zebatka to bedzie odpowiednia do jazdy po lesie? moze innaczej to jest ta srodkowa zebatka patrzac na zwyklego gorala? sory, ale nie bardzo ogarniam jak widac :)

bede mogl uzyc pozniej innej zebatki i napinacza?

Napisano

Szczerze mówiąc, jezeli masz zamiar jeżdzić, a nie tylko zjeżdżać to lepesza bedzie opcja 2 rzędowa. Dodatkowo w wersji z 2 koronkami nie ma konieczności stosowania napinacza.

Tak to jest ta środkowa.

bede mogl uzyc pozniej innej zebatki

Co najwyżej z 38 zębami

Napisano

zrobilem sobie taki tescik i jezdzilem tylko na 2 i bylo calkiem spoko nie potrzebowalem mniejszej badz wiekszej przerzutki. Moge kupic wersje z jedna zebatka i jezdzic bez napinacza? w ogóle co moze sie stac gdy bede jezdzil bez niego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...