mlody12 Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Pękła mi sprężynka przy tarczy Promaxa przez to hamulec nie odbija :035: Problem w tym ze nie moge jej nigdzie dostac Wiecie może gdzie można ją kupić? (O ile w ogóle można ją kupić) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 5 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 Ja tez jakis czas temu za tym biegałem - w sklepach mówią, że tego sie nie produkuje. Poszukaj jakichs starych mechanikow popsutych uzywanych - tam powinny byc. Ja np. mam ale ogolnie szajs te hamulce w ktorych pękają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody12 Napisano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 No szajs na 100 % :/ Moje mechaniki przy hamowaniu to się czerwone robiły (gorące) bo nie miały "wentylacji " chyba kupie v"ki jakie polecacie tak do 40 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naziel Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 na allegro za chyba 79 zł możesz mieć komplet na 2 koła Deore 2006 , super wyglad i na pewno bedzie to lepsze od promaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody12 Napisano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 8 dych na razie nie będe miał Ponieważ zmieniam telefon... Mial by ktos jakąś stara nie potrzebny adapter i zapodał by mi tą spręzynke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.