Skocz do zawartości

[600 zł] Diamant?

charly

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Jako że to mój pierwszy post na forum, witam się i pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Mam możliwość zakupu roweru Diamant model The American Stan. Trudno mi ocenić rower od strony technicznej, bo nie jestem w tym temacie biegły, na oko ta strona wydaje się być OK. Rower natomiast nie był oszczędzany jeśli chodzi o kwestie wizualne. Poprzedni użytkownik ewidentnie go nie szanował, rower jest poobijany, w wielu miejscach lakier jest poocierany lub wręcz zdarty do gołej blachy. Osprzęt to Shimano Acera 7-biegów w manetce Revoshift, hamulce V-brake Tektro.

Cena jaka interesuje sprzedającego to 600 zł. Polegając na Waszej wiedzy i rozeznaniu pytam, czy jest to odpowiednia cena za ten rower. Niestety nigdzie w sieci nie znalazłem informacji na temat tego modelu ani ofert sprzedaży poza jedną z archiwum Allegro: http://archiwumallegro.pl/diamant_the_american_stan_lepszy_od_electry-258998988.html

Będę wdzięczny za Wasze opinie i sugestie.

Pozdrawiam!

Adam

Napisano

Rower ma być dla żony, na dojazdy do pracy w dużym mieście więc ścieżka rowerowa/ulica, dodatkowo rekreacyjnie do parku okazyjnie. Dla niej priorytetowo ładny :) Choć restauracja wizualna roweru nie stanowi dla mnie problemu. Dla mnie przede wszystkim bezpieczny, żebym spał spokojnie. Wzrost 163 cm.

Dzięki za zainteresowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...