charly Napisano 28 Sierpnia 2014 Napisano 28 Sierpnia 2014 Cześć, Jako że to mój pierwszy post na forum, witam się i pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów Mam możliwość zakupu roweru Diamant model The American Stan. Trudno mi ocenić rower od strony technicznej, bo nie jestem w tym temacie biegły, na oko ta strona wydaje się być OK. Rower natomiast nie był oszczędzany jeśli chodzi o kwestie wizualne. Poprzedni użytkownik ewidentnie go nie szanował, rower jest poobijany, w wielu miejscach lakier jest poocierany lub wręcz zdarty do gołej blachy. Osprzęt to Shimano Acera 7-biegów w manetce Revoshift, hamulce V-brake Tektro. Cena jaka interesuje sprzedającego to 600 zł. Polegając na Waszej wiedzy i rozeznaniu pytam, czy jest to odpowiednia cena za ten rower. Niestety nigdzie w sieci nie znalazłem informacji na temat tego modelu ani ofert sprzedaży poza jedną z archiwum Allegro: http://archiwumallegro.pl/diamant_the_american_stan_lepszy_od_electry-258998988.html Będę wdzięczny za Wasze opinie i sugestie. Pozdrawiam! Adam
kalisz98 Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Za takie pieniądze możesz kupić dużo lepszy rower.Napisz jaki masz wzrost, do czego będziesz rower używał i jaki teren?
charly Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor Napisano 30 Sierpnia 2014 Rower ma być dla żony, na dojazdy do pracy w dużym mieście więc ścieżka rowerowa/ulica, dodatkowo rekreacyjnie do parku okazyjnie. Dla niej priorytetowo ładny Choć restauracja wizualna roweru nie stanowi dla mnie problemu. Dla mnie przede wszystkim bezpieczny, żebym spał spokojnie. Wzrost 163 cm. Dzięki za zainteresowanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.