jacek418 Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 Przeglądając oferty, bardzo rzadko podawany jest ten parametr, nawet w drogich modelach. Jest to więc w nich standard? Podobnie nie zawsze jest podawane co wchodzi w skład zakupionego urządzenia, jest ono w komplecie razem z nadajnikiem i czujnikiem, czy nie? Pytanie może naiwne, ale to byłby mój pierwszy zakup, więc nie mam na tym polu żadnego doświadczenia. Chciałbym kupić możliwie niedrogi, ale trzymający parametry licznik, nie zależy mi na zaawansowanych funkcjach.
bikerman Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 Wiesz nie słyszałem o zachowaniu parametrów po wymianie bateri ale natomiast słyszałem o nabijaniu sobie samemu danych przynajmniej jest tak u mnei w sigmie bc 906
wawek Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 W Sigmie modele z 2006r 1106 i wyżej pamiętają. klik " General functions Backup function/through saving chip "
Mod Team Odi Napisano 5 Lipca 2006 Mod Team Napisano 5 Lipca 2006 Wiecie może czy Sigma Targa ma taką opcję? Niedługo do mnie przyjdzie i chętnie bym wstukał dotychczasowy przebieg.
wybor9 Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 Licznik VDO model A4+ zachowuje parametry po wyjęciu bateri. Jest bezprzewodowy i posiada 5 funkcji.
pawel1315 Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Sigma 1106 dts ma tą funkcję na pewno. Po za dystansem całkowitym zapamiętywany jest rozmiar koła i łączny czas jazdy
grindz0ne Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 podepnę się pod temat "jaki licznik bezprzewodowy" czy taki daje radę? jak w linku poniżej i czy ten sam model tylko z kabelkami będzie miał jakieś znaczenie w jeździe po lesie i trochę na asfalcie. http://www.allegro.pl/item642944695_bezprz...gma_bc_700.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.