brauszu Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Cześć! Ostatnio zaliczyłem bardzo niemiłą glebę i podczas upadku hak sie skrzywił, probowałem go wyprostowac w imadle jednak jest dalej minimalne skrzywienie i przerzutka nie działa tak jak powinna. Chciałbym się dowiedzieć czy musze znaleźć hak dedykowany tylko do tej ramy, czy są możliwe jakieś zamienniki. Rama to: HARO FL TWO 2012
GhOsTwrc Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 W servisach rowerowych maja specjalny przyrzad do prostowania haka udaj sie tam moze jest szansa ze zadziała, Jezeli nie to musisz kupić/przerobic hak tak żeby pasował do ramy .
brauszu Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 U mnie w miescie na 90% nie mają w serwisach takiego przyrządu
lukeps Napisano 26 Sierpnia 2014 Napisano 26 Sierpnia 2014 Nie każdy hak da się wyprostować. Wiele z nich lubi pękać. Tym bardziej te "czarne".Proponuję znaleźć w internecie hak, który ma taki sam kształt. Wiele haków pasuje do różnych modeli ram od różnych producentów.Hak dedykowany do HARO będzie raczej chyba trudno znaleźć u kogoś w sklepie na miejscu.Prześlij mi zdjęcia haka na priv to może pomogę
brauszu Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Napisano 26 Sierpnia 2014 @UP Na dniach Ci prześle bo obecnie jestem poza domem, jeśli chodzi o kolor haka to jest on srebrny
ugupu Napisano 27 Sierpnia 2014 Napisano 27 Sierpnia 2014 Może któryś z tych jest właściwy... http://k2rowery.sklep.pl/advanced_search_result.php?search_in_description=0&keywords=haro&pfrom=&pto=&categories_id=&button.x=0&button.y=0
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.