Skocz do zawartości

[~500] Miasto, szosa, park, las

Czyk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam
Poszukuję nie drogiego roweru(moja jazda jest raczej amatorska i dlatego nie chciałbym wydawać milionów na rower jeśli w kolejnym sezonie odstawię go). Może być zarówno używany jak i nowy. 
Używany będzie do jazdy po parku, lesie i mieście. Czasem mogę mieć pomysł aby jechać na dłużą wycieczkę do innego miasta.(ale to w znacznej mniejszości więc myślę że bez tego można się obejść). Mam 185 cm.
Przeglądając allegro wiem że nic dobrego nie znajdę w tej cenie ponieważ a to przerzutka słaba manetki itd. Im więcej przeglądając tym mniej wiem więc chciałem zapytać was o radę. Czy est coś wartego polecenia czy po prostu brać rower z wygodną ramą i zmieniać ew to co nie dzieła/przeszkadza ? 
Czy w tej cenie warto zwracać uwagę aby brać hamulce tarczowe na tył przód lub ew tylko przód czy V-brake lepsze.
Cenę podałem 500 zł jednak może oscylować w górę(nie mam limitu). Nie chciałbym przesadzać z ceną jeśli może być tylko na jeden sezon.
Z góry dzięki za pomoc.
Rowery, które przeglądałem dodam po edycji później

Napisano

Nówki nie znajdziesz w tej cenie.

Mam obecnie do sprzedania rower świetnej firmy Wheeler na przyzwoitym osprzecie + opony Semi-Slick asfalt/teren.

Rama idealna, 21 cali

Jeżeli jesteś zainteresowany pisz podeślę linka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...