mizuu Napisano 10 Sierpnia 2014 Napisano 10 Sierpnia 2014 Dystans: 293kmŚrednia prędkość: 24.5km/hPrzewyższenia: 1202mLink do mapy: http://app.strava.com/activities/176893965Pseudo Zdjęcia : http://instagram.com/lenywiec/ Rower: kands maestro Wycieczka z Sasina na Hel i do Trójmiasta.Początkowo planowałem trasę 400km+ do Krynicy Morskiej, ale po drodze złapałem 2 gumy na rozbitych butelkach... I nie chciałem ryzykować (3 guma to tragedia, nic tak nie męczy jak wymiana dętek, a kolejnych już nie miałem)Wstałem o godz. 3 nad ranem, ale tradycyjnie było zbyt ciemno i zimno (dla mojego mózgu) na jakiekolwiek działania . Wyjazd z Sasina o godz 4:30. Cała podróż zajęła mi 11:56:13(bez postojów). Jeśli chodzi o jazdę drogami Pomorza wschodniego to jest tragedia... Lokalni kierowcy mijający na centymetry, pędzący swoimi VW ile fabryka dała, psikający spryskiwaczami - podsumowując inna kultura jazdy niż na południu . Zdjęcia - niestety mało i kiepskiej jakości(nie było czasu):
bartnik Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 ładny kawałek traski. Jeśli chodzi o jazdę drogami Pomorza wschodniego to jest tragedia... Lokalni kierowcy mijający na centymetry, pędzący swoimi VW ile fabryka dała, psikający spryskiwaczami - podsumowując inna kultura jazdy niż na południu . ...niestety lokalne buraki w wieśwagenach tak majom, tylko wierzyć mi się nie chce , że buraki południowe tek nie majom... może cię to na południu nie spotkało, bo buraki południowe jeszcze na polu robyły?
BTG Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 Ale to typowe buraki. Jak jeżdżę po Kaszubach to już jest prawie dobrze :-)
mizuu Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Napisano 14 Sierpnia 2014 @bartnik Na południu z pewnością też tacy się znajdą, ale do tej pory jeszcze nikt nie próbował mnie spryskać płynem do szyb na prostej, pustej drodze :-)(na Pomorzu dwukrotnie) @Joseito , @copone Dzięki.
bartnik Napisano 14 Sierpnia 2014 Napisano 14 Sierpnia 2014 btw czy Michał Mizera vel Mxer to twoja rodzina?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.