Skocz do zawartości

[Wycieczka]Sasino-Hel-3Miasto 293km

mizuu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

P1040418.jpg

Dystans: 293km
Średnia prędkość: 24.5km/h
Przewyższenia: 1202m
Link do mapy: http://app.strava.com/activities/176893965
Pseudo Zdjęcia :) : http://instagram.com/lenywiec/

Rower: kands maestro

Wycieczka z Sasina na Hel i do Trójmiasta.
Początkowo planowałem trasę 400km+ do Krynicy Morskiej, ale po drodze złapałem 2 gumy na rozbitych butelkach... I nie chciałem ryzykować (3 guma to tragedia, nic tak nie męczy jak wymiana dętek, a kolejnych już nie miałem)
Wstałem o godz. 3 nad ranem, ale tradycyjnie było zbyt ciemno i zimno (dla mojego mózgu) na jakiekolwiek działania :). Wyjazd z Sasina o godz 4:30. Cała podróż zajęła mi  11:56:13(bez postojów).

Jeśli chodzi o jazdę drogami Pomorza wschodniego to jest tragedia... Lokalni kierowcy mijający na centymetry, pędzący swoimi VW ile fabryka dała, psikający spryskiwaczami - podsumowując inna kultura jazdy niż na południu :(.

Zdjęcia - niestety mało i kiepskiej jakości(nie było czasu):

P1040479.jpg

P1040482.jpg

P1040488.jpg

P1040494.jpg

P1040497.jpg

P1040507.jpg

P1040512.jpg

P1040516.jpg

P1040518.jpg

P1040535.jpg

P1040538.jpg

Napisano

ładny kawałek traski. :thumbsup:

Jeśli chodzi o jazdę drogami Pomorza wschodniego to jest tragedia... Lokalni kierowcy mijający na centymetry, pędzący swoimi VW ile fabryka dała, psikający spryskiwaczami - podsumowując inna kultura jazdy niż na południu :(.

...niestety lokalne buraki w wieśwagenach tak majom, tylko wierzyć mi się nie chce , że buraki południowe tek nie majom...

może cię to na południu nie spotkało, bo buraki południowe jeszcze na polu robyły?

Napisano

@bartnik

Na południu z pewnością też tacy się znajdą, ale do tej pory jeszcze nikt nie próbował mnie spryskać płynem do szyb na prostej, pustej drodze :-)(na Pomorzu dwukrotnie)

@Joseito , @copone

Dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...