Skocz do zawartości

[do 300zł] żeby jechał

notkin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Standardowo jestem w trakcie szukania jakiegoś roweru. Do tej pory (15 lat już chyba) jeździłem jakiejś kiepskiej marketówie. I w sumie nie narzekałem. Rower co prawda ciężki, skrzypiał ale jeździł prosto (przynajmniej do niedawna icon_wink.gif ) - jak coś się zepsuło to wymieniałem, jak go gdzieś zostawiałem, to zero stresu, ze go ukradną; konserwacja - może raz na 2-3lata do niego podchodziłem.

No ale wiadomo - w pewnym momencie czas na zmiany, zwłaszcza, ze w tej chwili jest przy rowerku do wymiany prawie wszystko.

Przeglądając strony rowerowe zacząłem czytać opinie i generalnie wychodzi na to, że jak miałbym kupic cos sensownego to powyżej 1000zł.

Jednak nadal zastanawiam się, czy faktycznie nie dostanę czegoś co jeździ znacznie taniej. Rower potrzebuje do zrobienia w tygodniu może z 40-50km, głównie na płaskim terenie, zazwyczaj asfalt i polne drogi. Sprawne rowery uzywane na allegro zaczynają sie juz od powiedzmy 250zł. No i chodzi mi po głowie, aby kupic własnie cos takiego.

Chciałem jednak wczesniej poznac opinie innych ludzi, dlatego pytam, co sądzicie o takim podejściu?

Napisano

nie ma podanego wzrostu, wagi wiec ciezko cos znalesc bo mozna ujsc z zalozenia ze ktos jest niski i dobrac mu mala rame a naprawde on bedzie wysoki

Napisano

Mam 175cm, wiec pewnie cos w okolicach 18'' powinno byc. Mogę oczywiście wydac więcej niz deklarowana kwota. Chodzi mi tylko po to, aby nie wydawać kasy na coś, co w sumie nie bedzie mi az tak potrzebne.

Powiedzmy, że do 700zł mogę wydac, chociaz bez parcia na dobijanie po tę cenę.

Napisano

ciekawy ten cube co podałes, jakby udało sie zejsc z ceny to bierz go tylko musisz dokupic jakies zapięcie do niego bo strach pod sklepem zostawić nie przypięty rower

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...