Jogus Napisano 7 Sierpnia 2014 Napisano 7 Sierpnia 2014 Witam czy ktos ma pojecie co to za rower? a raczej co to za rama?? osprzet niezly wszystko cacy ale nie wiem jak z ta rama, Pozdrawiam link do roweru http://allegro.pl/rower-eybl-trty-xt-ltd-deore-xt-carbonowy-i4477599021.html
rodszyld69 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 nic ciekaweg nie znalazłem jedynie to że w sierpniu 2012r rower tej marki i na takim osprzęcie był wystawiany na alledrogo myśle ale pewny nie jestem że to chiński carbon osprzętowo rower jest zajefajny ale rama to wielka nie pewność najlepiej spytaj się sprzedającego jakieś papiery rower powinien mieć
marco68 Napisano 9 Sierpnia 2014 Napisano 9 Sierpnia 2014 Pewnie prywatny import z kraju chin, rama przyszła za 1200,reszta pewnie dozbrajana u nas.
Jogus Napisano 11 Sierpnia 2014 Autor Napisano 11 Sierpnia 2014 Ok dzieki za odpowiedzi po cichu mialem nadzieje ze jednak rama bedzie czyms lepszym niz china production, trzeba bedzie szukac czegos innego, temat mozna zamknac,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.