Skocz do zawartości

[1000zł] szybka trekingówka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, Powracam do jazdy po kilku latach przerwy, i szukam roweru który głównie będzie jeżdzić po równym asfalcie. Wygoda i jednak pewna możliwość jazdy po drogach gruntowych zdecydowały za zakupem trekingówki. Da się nowy rower w tej cenie kupić mam zamiar ok 500-600km miesięcznie robić, jak się wprawie to pewne w następnym sezonie ilość przebytych kilometrów wzrośnie.

Napisano

w tej cenie tak ale osprzęt w nim zamontowany będzie bardziej nadawał się do sporadycznych wycieczek jakbyś wysupłał pare groszy roo znajdzi się cos w miarę przyzwoitego np. coś takiego  http://allegro.pl/rower-kands-maestro-2014-alivio-2-kolory-leczna-i4463482942.html?utm_source=archiwum_allegro&utm_medium=Offers&utm_campaign=Product&utm_term=Sport+i+Turystyka-3919_Rowery+i+akcesoria-16414_Rowery-16420_Crossowe-125055

Napisano

Dzięki, kolega mi jakąś starą używaną kolarzówkę załatwił po taniemu wiec postanowiłem kupić i się w tym roku nieco na niej rozkręcać. Dozbieram coś i na nowy sezon się wystartuje z jakimś dobrym sprzętem, jednak teraz najlepszy okres przegapiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...