radosuaf Napisano 3 Lipca 2006 Napisano 3 Lipca 2006 Na wstępie nie wiem, czy forum właściwe wybrałem (może miały być Wycieczki?), więc jeśli moderowi się nie spodoba, nie obrażę się za przesunięcie . No więc małżonka chce mnie wyciągnąć w Bieszczady na wakacje, a ja zgodziłem się pod warunkiem, że będziemy rowerami jeździć . Ponieważ Ona nie ma swojego, a mojego też nie chce mi się targać przez pół Polski, bo jazda nie będzie raczej wyczynowa, w grę wchodzi wypożyczenie rumaków... Czy możecie mi polecić jakąś przyzwoitą wypożyczalnię w rejonie? Preferowane rowery to crossówki (chciałbym się w końcu jakąś przejechać ) lub MTB.
turysta Napisano 6 Lipca 2006 Napisano 6 Lipca 2006 Zależy gdzie byś chciał pozyczać te rowerki. Jeżeli tam nisko (na mapie) pod Rzeszowem to chyba tam nie ma wypożyczalni. A nawet jak by była to jest strasznie drogo. Ja za sama Coca-Cole 2l płaciłem 8.50zł (szok!!)
radosuaf Napisano 10 Lipca 2006 Autor Napisano 10 Lipca 2006 Ustjanowa Górna koło Ustrzyk. Coś tam MUSI być .
rooger Napisano 18 Lipca 2006 Napisano 18 Lipca 2006 W ustianowej nie ma nic, podobnie jak w Ustrzykach (tam to juz zupełna kicha). Kiedyś byłem w Lesku i widziałem ze wnosili sporo rowerów do takiego szarego,duzego budynku w srodku miasta z napisem bieszczady, moze tam zerknij. W razie czego kolo ratusza jest info turystyczne oni ci tam powidza. na pewno mozna tam na koniu pojezdzic, rowerki wodne sa w Solonie, Bóbrce i Myczkowcach.
radosuaf Napisano 19 Lipca 2006 Autor Napisano 19 Lipca 2006 Kurde, już postanowiłem, że targam swojego Garego, ale małżonce i tak muszę coś pożyczyć... Dzięki za info.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.