Adrianek Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam, Wiem ze na forum podobnych tematów jest dużo i większość z nich przeglądałem. Po prostu potrzebuje pomocy teraz w wybraniu odpowiedniego roweru na allegro. W tej cenie co widzialem to Scud, lazaro, Kands. Bo na podstawowych podzespołach się znam a brak mi znajomości reszty ,a chce jak najlepiej wybrać. Na moje oko Scud argon a lazaro czy kands to dużej róznicy nie ma oprócz ceny 200 zł prawie. Z góry dziekuje za wszystkie podane linki i pomocne opowiedzi.
rodszyld69 Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 już dałeś sobie odpowiedź wszystkie są podobnie wyposażone a więc wybrać opcję która co odpowiada i zamawiać w tej cenie nic lepszego nie uświadczysz chyba że budżet zwiększysz
Adrianek Napisano 3 Sierpnia 2014 Autor Napisano 3 Sierpnia 2014 Dzieki za odpowiedz, zakupuje rower z tej aukcji. http://allegro.pl/nastepca-king-of-the-road-lazaro-senatore-v3-cross-i4451997783.html Mam pytanie przed pierwszą jazdą co powinienem jeszcze uczynić oprócz poskręcania oczywiscie? Jakies smarowanie lańcucha czy cos?
rodszyld69 Napisano 3 Sierpnia 2014 Napisano 3 Sierpnia 2014 łańcuch jest fabrycznie nasmarowany może się zdarzyć że będzie ślizgał na kasecie z tyłu ( wina smarowidła) to wtedy możesz trochę przetrzeć łańcuch, sprawdzenie ustawienie przerzutek czy chodzą płynnie, sprawdzenie hamulca czy działa czy mostek jest dobrze skręcony i nie ma luzów w sterach i można jeździć życzę tysiecy kilometrów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.