Takatanaka Napisano 2 Sierpnia 2014 Napisano 2 Sierpnia 2014 Witam Jako, że jest to mój pierwszy post na forum, proszę mnie poprawić w razie źle założonego tematu:) Mój problem dotyczy ramy firmy Specialized. Model Stumpjumper wykonany z carbonu oraz korby Aerozine. Konkretnie poszukuję suportu typu Press Fit, który połączy opisane wyżej części. Mufa suportowa w mojej ramie ma średnicę 46mm oraz 73mm szerokości, natomiast korba Aerozine ma oś o średnicy 24mm. Ponadto posiadam ceramiczny suport Aerozine do MTB, jednak jest to suport zewnętrzny, wkręcany w mufę suportową. Moje pytania brzmią: 1. czy da się zamontować do ramy posiadany przeze mnie suport za pomocą odpowiedniego adaptera, tak aby rama, korba oraz suport ze sobą współpracowały 2.czy możecie mi polecić jakiś dobry suport, który będzie można dopasować do posiadanej przeze mnie ramy oraz korby Słyszałem, że Race Face oraz Shimano robią suporty o poszukiwanych przeze mnie wymiarach. Prosiłbym o zaproponowanie modeli suportów tych firm godnego polecenia. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.