Skocz do zawartości

[+/-600] szosowy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a rozmiarowo bedzie pasowac :icon_question:  miałem takiego Peugeota dobra rama  ale widelec nie jest orginalny koła chyba 27"lepiej szukaj na 28" lepszy dostęp do opon a w tego aby go doprowadzic do stanu używalności będziesz musiał włożyc troche czasu i pieniędzy ale dla upewnienia jakie to są koła spytaj się sprzedawcy może to koła 28" i dlatego zmieniony jest widelec

Napisano

nawet w dobrym stanie licytuj do swojej sumy 600 ale spokojnie czekaj nie spiesz się zacznij licytować w ostatnim dniu i pilnuj ostatniej minuty licytacji wtedy zaczyna się prawdziwa  licytacja mozesz teraz przebić te sumę ale nie dużo 

Napisano

nawet w dobrym stanie licytuj do swojej sumy 600 ale spokojnie czekaj nie spiesz się zacznij licytować w ostatnim dniu i pilnuj ostatniej minuty licytacji wtedy zaczyna się prawdziwa licytacja mozesz teraz przebić te sumę ale nie dużo

Nie wiem jak wy licytujecie, jest opcja moje maximum wpisujesz ile możesz dać i system przebija za ciebie. Co tu kombinować.
Napisano

podstawiona osoba będzie i tak przebijać Twoją oferte jak tak miałem z manetkami slx licytowałem dawałem swoją ofertę ale była przebijana az dostałem wiadomość od alledrogo że aukcja została zamknięta z winy wystawiającego do licytacji <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...