Agnieszka82 Napisano 15 Lipca 2014 Napisano 15 Lipca 2014 Prosze uzytkowniczki siodel przeznaczonych dla mtb o porade w wyborze siodla do 300 zl - moze selle italia ? cirpnie mi siedzenie juz po 10 km
madluki Napisano 16 Lipca 2014 Napisano 16 Lipca 2014 Wszystko zależy od twojej budowy. Znajomki smigaja rekreacyjnie na wtb pure a bardziej sportowo w pampersachna na wtb deva.
Agnieszka82 Napisano 16 Lipca 2014 Autor Napisano 16 Lipca 2014 No coz budowa... ? przed porodami i przytyciem dupsko mi rowniez cierplo na tym samym siedzisku. Owszem moge w sklepie wyprobowac siodlo ale nikt mi go przeciez nie wypozyczy na trase. Nie wiem czy droga prob i bledow na portfelu jest konieczna zeby ten problem rozwiazac? Precyzujac skrot mtb chodzi mi rowniez o podjazdy i zjazdy gdzie praca na siodle istotna czyli w miare dlugie
madluki Napisano 17 Lipca 2014 Napisano 17 Lipca 2014 Dobre sklepy mają siodła testowe. Ja po kolejnym nieudanym podejściu dostalem za kaucją 4 modele na weekend. Przetestowalem wybrałem jedno i z grzecznosci kupiłem w tym sklepie ;-)
Agnieszka82 Napisano 17 Lipca 2014 Autor Napisano 17 Lipca 2014 Informacja bardzo cenna tylko, ze nie moge znalezc takowego sklepu w Katowicach (lub okolicach) - moze Ktos zna taki adres?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.