Skocz do zawartości

[Płock]- serwis warty zaufania

Hectoro

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

No ok. Wiem, że tam jest serwis rowerowy, ale powiedz czy korzystałeś z ich usług? Bo wiesz serwis serwisowi nie równy. Nie mam jakiegoś cuda roweru do naprawy, ale potrzebuję też porady co zamienić, jekiego typu części itp itd. I nie chciałbym, żeby mi wstawili to co amją na sklepie tylko to co trzeba wstawić.

Napisano

Tak korzystalem i chwałę sobie ich prace, w miarę tania wymiana poszczególnych części i naprawdę uczciwe wykonanie, w najbliższym czasie wymienię tam całe tylne koło więc mogę zdać potem relacje

Napisano

No to dzięki za odpowiedź. Ja ma stary rower Romet Arkus tak z 6 lat chyba ma ale mało jeżdżony. W sumie to podejrzewam, że ram tylko zostanie i stery a koła, przerzutki, suport itp osprzęt do wymiany. Dlatego pytałem. Dzięki za odpowiedź. I zdaj relację jak będziesz po serwisie. Ja jak skorzystam to też zdam, choć to potrwa bo rower mam drugi a tego starego szkoda mi ot tak wyrzucić bo ram wygląda prawie jak nowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...