elektriko Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Hej, Sprzęt, który próbuję pożenić: 1. mufa 68mm 2. suport Accent bb-ex pro 3. korba SLX, Przesiadam się z korb "na kwadrat" na Hollow II. Dojechał do mnie suport z dwoma podkładkami (zdaje się, że powinny być 3?), Czekając na 3 podkładkę, chciałem przymierzyć jak to wszystko będzie ze sobą grać, więc zgodnie z wieloma instrukcjami, jakie są na sieci włożyłem 2 podkładki od strony korby, dokręciłem miskę a drugą miska wkręciłem tymczasowo (palcami) i próbowałem założyć lewe ramię na oś korby. Dopiero po dokładnym dokręceniu lewej miski (nie ma tam już miejsca na podkładkę...) udało mi się założyć ramię na oś. Coś źle robię? Tak powinno być? Jak to ma być z tymi podkładkami? Zgłupiałem trochę... Z góry dzięki za pomoc.
redbull1 Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 http://images.photo.bikestats.eu/zdjecie,600,111801,20100625,suport-hollowtech-ii.jpg
elektriko Napisano 3 Lipca 2014 Autor Napisano 3 Lipca 2014 tak też myślałem, tylko jak zostaje miejsce na podkładkę, to nie jestem w stanie ząłożyć lewego ramienia na oś...
gajutrw Napisano 3 Lipca 2014 Napisano 3 Lipca 2014 Dopchnij korbe, po prostu nie weszla do konca Troszke sily
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.