Gość myroad Napisano 30 Czerwca 2014 Napisano 30 Czerwca 2014 Witam,Czy jest tutaj ktoś, kto tak jak ja, uwielbia jeździć rowerem i obcować z naturą? Tak?W takim razie, co powiecie na kilkudniową wyprawę rowerową..? A co, jeśli dodam jeszcze, że powyższe można połączyć z darmowym zwiedzaniem, poznaniem ciekawych ludzi, gwarancją na niezapomnianą przygodę wakacyjną i miłe wspomnienia..? Dla mnie brzmi extra! Brakuje tylko Was i Waszych dwóch kółek! Pożądane też pozytywne nastawienie i chęci, przede wszystkim chęci i... jeszcze raz chęci! PS Najchętniej wybiorę się z rówieśnikami tj. 18-25 lat I co należy dodać - wyprawa nie ma na celu biwakowania + "melanżowania" + piwkowania! Chcę, by czysta przyjemność wypływała z podziwiania widoków, obcowania z ciekawymi ludźmi i satysfakcji, jaką z pewnością da nam pokonany dystans o siłach własnych mięśni i umysłu. Także mile widziane osoby o podobnym nastawieniu oraz duuużo uśmiechu Chętnie Was poznam! Kilka słów o organizacji:START: woj. PomorskieMIEJSCE DOCELOWE: Jestem otwarta na Wasze pomysły Mój to: Wdzydze (jezioro, lasy... <3) + przy okazji zwiedzenie domku w Szymbarku i wejście na Wieżycę TERMIN: do ustalenia (lipiec-wrzesień)NOCLEG: namioty Za darmo i najbliżej natury KOSZT: sprawa indywidualna - każdy zabiera ze sobą prowiant+pieniążki na jedzenie/picie na czas wyprawy, a więc wyżywienie na własną rękę DYSTANS: Nie jestem zbyt "zaawansowana" ale myślę, że te 50 km dziennie każdy powinien dać radę, z odpowiednimi przerwami oczywiście
Mod Team Maniak Napisano 30 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 30 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.