Skocz do zawartości

Wyprawa rowerowa za darmo, chętni? :)

Gość myroad

Rekomendowane odpowiedzi

Gość myroad
Napisano

Witam,

Czy jest tutaj ktoś, kto tak jak ja, uwielbia jeździć rowerem i obcować z naturą? smile.gif
Tak?
W takim razie, co powiecie na kilkudniową wyprawę rowerową..? smile.gif
A co, jeśli dodam jeszcze, że powyższe można połączyć z darmowym zwiedzaniem, poznaniem ciekawych ludzi, gwarancją na niezapomnianą przygodę wakacyjną i miłe wspomnienia..? smile.gif
Dla mnie brzmi extra! biggrin.gif

Brakuje tylko Was i Waszych dwóch kółek! smile.gif
Pożądane też pozytywne nastawienie i chęci, przede wszystkim chęci i... jeszcze raz chęci! smile.gif

PS Najchętniej wybiorę się z rówieśnikami tj. 18-25 lat wink.gif I co należy dodać - wyprawa nie ma na celu biwakowania + "melanżowania" + piwkowania! Chcę, by czysta przyjemność wypływała z podziwiania widoków, obcowania z ciekawymi ludźmi i satysfakcji, jaką z pewnością da nam pokonany dystans o siłach własnych mięśni i umysłu. Także mile widziane osoby o podobnym nastawieniu oraz duuużo uśmiechu smile.gif Chętnie Was poznam! smile.gif

Kilka słów o organizacji:
START: woj. Pomorskie
MIEJSCE DOCELOWE: Jestem otwarta na Wasze pomysły smile.gif Mój to: Wdzydze (jezioro, lasy... <3) + przy okazji zwiedzenie domku w Szymbarku i wejście na Wieżycę smile.gif
TERMIN: do ustalenia (lipiec-wrzesień)
NOCLEG: namioty smile.gif Za darmo i najbliżej natury smile.gif
KOSZT: sprawa indywidualna - każdy zabiera ze sobą prowiant+pieniążki na jedzenie/picie na czas wyprawy, a więc wyżywienie na własną rękę wink.gif
DYSTANS: Nie jestem zbyt "zaawansowana" ale myślę, że te 50 km dziennie każdy powinien dać radę, z odpowiednimi przerwami oczywiście wink.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...