Skocz do zawartości

[Siodełko] Lekkie, tanie i wygodne do 80 zł.

zyziu29

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...
Napisano

Żeby dobrać wygodne siodełko musimy najpierw poznać twój tyłek. Każdy jest innny więc bez zdjęć się nie obędzie. Nie krępuj się, to jak wizyta u lekarza.

Tapatalk. Jak palnąłem głupstwo to to wina autokorekty!

Napisano

Chciałem tylko podkreslić absurdalność polecania siodełka przez kogoś w internecie. Siodełko trzeba wybrać w sklepie stacjonarnym bo każdemu będzie pasować co innego.

• Mod Team
Napisano

Jednak każda rada/wskazówka może zawęzić poszukiwania do określonej marki albo typu. A ze to trudny temat warto chociaż spróbować ukierunkować pacjenta.

Siodełko trzeba wybrać w sklepie stacjonarnym bo każdemu będzie pasować co innego.

To jest tak samo dobre jak zakup z neta. W jednym i drugim przypadku trzeba pojeździć żeby się dowiedzieć czy to jest to.

Napisano

Aktualnie mam siodełko Accent Derry, które jest dla mnie za szerokie. Kiedyś jeździłem na starym siodełku velo o szerokości 128mm i jeździło się znośnie. Kości kulszowych nie mam za szerokich. Myślę ze to siodełko od 130 do 135 będzie szerokościowo git. Ogólnie mam dość dobrze dostosowujący się tyłek. Chodzi mi głównie o opinie o siodełku wymienionym w temacie bo wpadło mi w oko, ale innymi propozycjami nie pogardzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...