Unearthly77 Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Ostatnio zastanawiałem się jaką kolarkę kupić, ale teraz - gdy mam większy budżet (1500zł) narodziło mi się kolejne pytanie. Kolarka czy trekking?Za 1500 zł dostane Lazaro Senatore v3 na Alivio a z szosy to chyba tylko B'twina Triban 3. Chciałem jeździć głównie treningowo, żeby trochę potrenować nogi i kondycje. Jak myślicie - trekking by się do tego nadał?Mam 180 cm wzrostu, waże 80 kg, mam 15 lat. Rower ma być nowy.
Tadeus Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Chciałem jeździć głównie treningowo, żeby trochę potrenować nogi i kondycje. Jak myślicie - trekking by się do tego nadał? Trekking do treningu? To bez sensu, pozycja zajmowana na tych rowerach zupełnie się do tego nie nadaje.. Cross, fitness albo kolarka.
Unearthly77 Napisano 22 Czerwca 2014 Autor Napisano 22 Czerwca 2014 Dobra, czyli wybór padł na B'twin Triban 3. Mam nadzieje, że posłuży mi długo. W następną sobote pojadę do Dechatlonu w Lublinie.
erzurum Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 i bardzo dobrze, że wybrałeś kolarkę, treking to taki rower do niczego. Co to za sprzęt, daj jakieś większe zdjęcie, jak się sprawuje?
Unearthly77 Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Rower posiada pełny osprzęt Campangolo Xenon. Na razie wszystko sprawuje się wzorowo. Czuć różnice pomiędzy Shimano Altus a prawdziwymi przerzutkami. Rower do zobaczenia tu, już z lepszymi zdjęciami. [sharedmedia=garage:vehicles:5265] Gdyby ktoś pomógłby mi z identyfikacją ramy był bym wdzięczny. Jak myślicie, co to za model?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.