Skocz do zawartości

[obręcz] street, dirt

gr3g0ry

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

DM 24 będzie najlepsza , zobacz jescze Supra D a Supra MT raczej do downhillu ale tu można ja kupić .Pamiętaj że o wytrzymałości decyduje bardziej splot i szprychy :D .

Napisano

Supra MT jest dostępna u Arnika

Mam i szczerze polecam - taki kochany pancerniaczek :> zaliczyła kilka dropów na płaskie u mnie i dosłownie jak nowo zapleciona. Troche wazy, ale za to jaka wytrzymałosc.

Napisano

Tej obręczy, którą podał autor w linku bym raczej nie brał, to jest jakaś nieudolna kopia porządnej obręczy trialowej Alex'a, lepiej wziąć coś sprawdzonego, wszystkie wymienione powyżej oprócz tej pseudo DX-32, sam mam DM-24 i jestem bardzo zadowolony, jeśli dołożymy dobre szprychy (np. DT Champion) i porządny zaplot, to koło będzie naprawdę pancerne :P

Napisano

Chyba Supra jednak najmocniejsza. Potem DM24 i Mamucik i tu nie wiem która mocniejsza, reczej chyba porównywalne - w kazdym razie roznice minimalne.

Mamut mocniejszy :- )

Do autora tematu: bierz Supre

Napisano

znalazłem w sklepie z suprą MT

"SUPRA MT jest najlepszym wyborem do uprawiania wysokiej klasy Downhill i 4X. Przeznaczona do hamulców tarczowych i V-ek."

v-ki?

mamut też ma podobną budowe i:

"Mocna obręcz do FR i DH.

Bardzo wysoki profil poprawia sztywność i ułatwia stosowanie hamulców szczękowych. "

Napisano

Supra jest pod v-ki.

A moją Supre ostatnio troche zcentrowałem <_< stara przerzutka sie wkręciła w szprychy i je poluzowała - jest male bicie 2 mm. Ale jak na takie wkręcenie to i tak małe.

Napisano

Supra jest pod v-ki.

A moją Supre ostatnio troche zcentrowałem <_< stara przerzutka sie wkręciła w szprychy i je poluzowała - jest male bicie 2 mm. Ale jak na takie wkręcenie to i tak małe.

Miałem to samo. Urwał mi się hak i przerzutka wpadła w koło łamiąc dwie szprychy i centrując supre; ale to dla niej pryszcz ;- )

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pewnie, że pryszcz. Wycentrowałem i zakupiłem nową przerzutkę, która po pewnym czasie z mojej winy też się wkręciła i znowu zcentrowała obręcz :( na szczęscię Supra po dwóch centrowaniach żyje, ma się dobrze i jest idealnie prosta :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...