Skocz do zawartości

[Amortyzator Przód]Dirt/Street.

Alpen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, zakładam kolejny temat, z tym, że teraz już wiem co konkretnie mi potrzeba. Szukam amortyzatora do 700zł może być zarówno używany jak i nowy, przeznaczenie to dirt/street(konkretnie nauka dirtu) oraz jazda po mieście, sporadycznie lasek*nie enduro*, dlatego dobrze by było, gdyby amortyzator miał np. abs tak jak w manitou, lub nie był po prostu sztywniakiem. Jak na razie myślałem nad:

-Manitou Circus Expert(jedynym problemem w tym amortyzatorze jest to, że stockowa sprężyna, która w nim jest, jest twarda i najlepsza dla wagi min. 90kg, a ja ważę 70kg)

-Rock Shox Pike (bardzo fajny amorek, ale ciężko znaleźć w dobrym stanie, a jak znajdę to kosmiczna cena)

-Rock Shox Argyle 409 (powietrzny amor, z tym, że większość to staruszki, które na pewno były ostro katowane po kosmosie i kraterach :D)

-Dirt Jumper 1 (do dirtu idealny, problem w tym, że po mieście z tego co wyczytałem jest to samo co jazda na sztywniaku)

-Rst Space Jump (wygląda dobrze, ciężko dostępne używki, no i z tego co wyczytałem, wiele osób nie poleca RST)

Oczywiście jestem otwarty na wszelkie inne propozycję, ale, żeby nadały się do takiej jazdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...