Vujo Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Witam, potrzebuję spodenek na szosę. Zastanawiam się na firmą Vitasse bądź Daniello. Jakieś doświadczenia z tymi firmami? Jeździłem w "spodenkach" Endura, a dokładniej na pampersie od Hummvee, ale niestety się porwały. Cena do około 150zł. Jeżdżę różnie, czasem 300km w dzień, czasem 30. Zależy od wolnego czasu. Pozdrawiam.
barf Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Cześć ja zainwestowałem w spodenki sms santini model gara udalo mi się je przymierzyć na targach w Kielcach ale naprawdę wkładka żelowa daje komfort śmigam tez na rogelli ale warto zrobic przymiarkę bo te włoskie rozmiary.... mam porównianie z Rogelli i Nalini i do tego pampersa z Hummve i ten pampers to pora......, sylikon na udach daje popalić a szorty hmmmmm...... średnie
Vujo Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 No właśnie, a ja tego pampersa sporo za małego miałem, bo 60cm w udzie, a on rozmiar S Dzięki popatrzę, ale widzę cena nieźle przekracza budżet
barf Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 No właśnie, a ja tego pampersa sporo za małego miałem, bo 60cm w udzie, a on rozmiar S Dzięki popatrzę, ale widzę cena nieźle przekracza budżet Ja kupiłem za 300pln SMS od gości na targach dali upust egobike spróbuj zagadnąć i ponegocjować
HubertLange Napisano 16 Czerwca 2014 Napisano 16 Czerwca 2014 Ja kupiłem za 300pln SMS od gości na targach dali upust egobike spróbuj zagadnąć i ponegocjować Mi się udało kupić spodenki SMS Santini za dwieście z hakiem. http://sporto.com.pl/pl/p/SANTINI-team-VACANSOLEIL-spodenki-rowerowe/2101 Jakość wykonania jest extra, wkładki takiej dotąd nie miałem.
Vujo Napisano 18 Czerwca 2014 Autor Napisano 18 Czerwca 2014 Mogą w sumie to być jakieś ciuchy teamowe do powiedzmy 400zł za komplet
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.