hheniek1987 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Kupiłem niedawno lampę na siedmiu diodach cree XM-L U2, opisywana na 9800 lumenów, po dosłownie pięciu przejażdżkach stwierdzam że dla mnie to zbyt dużo, wracam do bardziej standardowego oświetlenia, jest to lampa która świetnie się sprawdzi w terenie, na moją jazdę ostatnimi czasy to nadmiar mocy, W zestawie lampka, ładowarka, akumulatorki (sześć ogniw 18650 w pokrowcu) i dwa oringi na kierownicę. Można ją traktować jako nówkę, nie ma za sobą nawet jednego cyklu do rozładowania. Zdjęcia Cena jaka mnie interesuje to 250zł plus 10 przesyłka.
hheniek1987 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 http://allegro.pl/show_item.php?item=4322961455 220!
Mod Team Maniak Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.