Skocz do zawartości

Jakie rowery do 2000zł. ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jeździmy już z żoną ok. 3lat na rowerach do tej pory jeździliśmy na Krossach. Rodzaje tras pół na pół asfalt lasy. Chcielibyśmy zmienić rowery kazdy do 2tys. zł. parę złotych może być więcej. Z Krossa byliśmy zadowoleni co myślicie o tych modelach wszystkie z 2014 roku. A o marce romet co możecie powiedzieć.

Dla mnie:

Kross Level A4

Kross Level B3

CUBE  AIM  SL  26"

MERIDA Matts 100 D

Dla żony:

Kross Level F5

Napisano

Kross w tym roku okropnie zawyżył ceny (częściowo są nawet droższe od zagranicznych liderów rynku), tak więc jeśli chcecie jak najlepiej wyposażony rower za te pieniądze, to raczej polecam innych polskich producentów - ewentualnie zakup internetowy modeli Krossa z 2013, bo są w bardzo dobrych cenach.

Ten Level F5 dla żony, to jak rozumiem z 2013? Obecna kolekcja nazywa się Lea i jest już dużo gorsza :/

Bierzecie w ogóle pod uwagę zakup internetowy, czy tylko u was stacjonarnie?

A. No i dodajcie klamry do tematu, bo wam wywalą.

Napisano

Ten F5 to świetna oferta, tu masz też F5 2013, jakby z tamtym coś nie wypaliło:

http://www.ceneo.pl/17953982

Jeśli ogólnie chcesz jak najlepsze MTB w okolicach 2 tys PLN to chyba obecnie poleciłbym dopłatę do:

http://www.unibike.pl/evolution.html

W tym roku ciężko o lepszą ofertę. Do tego bardzo zrównoważony osprzętowo, na nowych kołach 27,5.

Ewentualną alternatywą może być A4 2013, są na podobnym sprzętowym poziomie (A4 jest 26 a nie 27,5), no i A4 daje bardziej pochyloną, sportową sylwetkę, która niekoniecznie musi ci pasować.

Co do klamr to spójrz na inne tematy w tym dziale - mają być na początku tematu klamry z ceną.

Napisano

Bardziej wizualnie podchodzi mi ten kross ale cenna większa od unibike'a chodź sprzętowo raczej ten drugi wygrywa. A co byś mi jeszcze zaoferował bo dla żony to już zdecydowany jestem na F5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...