Chmielobike Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem tu nowy, więc witam i od razu o radę pytam. Szukam sprzętu trekkingowego do jazdy 90% po asfalcie dla początkującego. Ostatnio przeszedłem się po sklepach i od ręki mam dostępne takie rowery jak: Kross transsiberian/transatlantic - 1500zł Unibike flash 1500zł B'twin 5 original 1300zł Go sport explorer1300zł Rower będzie jeździł ok. 25km dziennie, z tego 90% to asfalt, pozostałość to bita droga gruntowa. Co z tego moglibyście polecić? Inne sugestie też mile widziane (sprzęt do 1500zł.).
Tadeus Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Temat zmień, bo ci wywalą. Zobacz, jak inne w tym dziale wyglądają (klamry). Tylko stacjonarnie chcesz kupić, czy może być zakup internetowy?
Chmielobike Napisano 3 Czerwca 2014 Autor Napisano 3 Czerwca 2014 Jako że jestem początkujący, wolałbym odebrać rower gotowy do jazdy (wszystko wyregulowane, dopasowane do mnie itd.), ale w razie sporej różnicy cenowej stacjonarny/internetowy mogę się pokusić o zakupw sieci i oddania go w ręce fachowca celem dopasowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.