GileSimon Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Witam, mam smartfona z systemem Android i co nieco zaczynam śmigać rowerkiem na dłuższe trasy, stąd moje pytanie. Jaką aplikację pobrać na telefon, która liczyłaby mi przebyty dystans, prędkość itp. Która najlepsza?
ublizzard Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Ja osobiście używam endomondo i jestem zadowolony. Liczy oprócz km średnia i max prędkość, ilość kalorii ilość wody jaką powinno się wypić i rysuje mapkę.
Shiryu Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Ilu użytkowników, tyle odpowiedzi na Twoje pytanie. Zresztą, jest już o tym spory wątek: http://www.forumrowerowe.org/topic/155398-aplikacja-zamiast-endomondonavime-moje-trasy-bike-computerinne/ Ja używam Navime i bardzo mi pasuje, ale nie brakuje na forum miłośników Stravy, Endomondo i innych...
Baczek Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Najlepsza będzie ta która Ci się najbardziej spodoba, wiem brzmi trochę głupio , ale każda mierzy ilosc przejechanych kilometrów, podaje średnie prędkości, rysuje mapki itp... Po próbuj kilku i sam oceń. Ja sie zatrzymałem na endomondo, szalu nie ma ale jest poprawna. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Mod Team michuuu Napisano 3 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2014 Ale weź pod uwagę fakt że licznik rowerowy jest dokładniejszy jeżeli chodzi o funkcje o których piszesz. Smartfon do liczenia km i pokazywania prędkości to mały przerost.
Mod Team Pixon Napisano 3 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2014 @@Shiryu, podał Ci stosowny temat, w którym masz wszystko opisane
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.