Skocz do zawartości

[do 1300 zl] MTB tarcze

Dogg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na wstepie jako nowy powitam wszystkich starych forumowiczow. Przegladalem kilka tematow w tym przedziale cenowym ale wszystkie propozycje byly z hamulcami nie tarczowymi. Jest szansa dostac cos w miare sesownego w tej cenie ??

Planuje zakup 2 rowerow dla mnie i dla mojej pani. Rama 17 cali z tym ze dla niej jakas damska i w miare wygladajaca (kobiety, wzrost ok 160cm ;)) Jestem w stanie cos dostac w tej cenie co nie rozpadnie nam sie po 50 km ?? Trasy to troche miasto troche teren, zaden hardcore....

pozdrawiam

Napisano

hydrauliczne nie koniecznie.... jesli chodzi o model Kands Enerygy to na allegro znalazlem tylko jedna czy dwie aukcje z tarczowkami w cenie mieszczacej sie i do tego rama albo 19 albo 21... troche za wielka dla nas...

Napisano

Po co ci tarcze w takim rowerze? Nie ma to absolutnie żadnego sensu w tym wypadku. Takie hamulce są droższe w utrzymaniu, a w amatorskiej jeździe nie odczujesz żadnej różnicy względem v-brake.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...