kislu120 Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Co najlepsze w tej cenie? Nie interesuje mnie Kands, Lozaro czy inne tego typu wynalazki. Tylko rowery które mogę dostać stacjonarnie, czyli: Merida KrossGiant Scott Kellys Unibike itp
Gruff Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 to idź do sklepu i sobie pooglądaj.... pytanie typu: " a jaki rower u mnie w sklepie kupić? za 1399zł czy ten za 1419zł lepszy?" daj konkretne rowery, do których masz dostęp...
Tadeus Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Crossy u normalnych marek zazwyczaj są droższe od MTB, a twój budżet nie jest zachwycający. Musisz liczyć się z tym, że jak coś kupisz będzie na najniższych, albo prawie najniższych grupach osprzęt - wspomniane marki internetowe mają już osprzęt 3 klasy lepszy, o ząbek niżej od amatorsko-sportowego. Powracając jednak do tematu, ja bym nic tańszego od Unibike Crossfire nie polecał. Bez sensu wydać 1400zł na rower, który będzie słaby. To niemało kasy, a nic fajnego za to nie będzie. Mi by było szkoda. Ewentualnie ten jest akceptowalny: http://allegro.pl/rowery-romet-orkan-2-0-acera-meski-cross-2014-amor-i4257401382.html Może uda się go za tyle samo dostać w sklepie. Ale to nadal niższy poziom.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.