Gacoperz Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Witam, na początku swojego postu chciałbym wszystkich serdecznie powitać! Przejdzmy zatem do rzeczy. Poszukuje dobrego roweru crossowego, jednym z warunków jest możliwość kupna roweru w sklepie stacjonarnym we Włocławku więc allegro najzwyczajniej odpada. Rower ma być bezawaryjny z dobrym osprzętem. Będę nim sporo jeździł po utwardzonych leśnych ścieżkach dziurawych niczym ser więc dobry amortyzator będzie tutaj niezbędny. Do tej pory myślałem nad Krossem Evado 4.0, ale wykracza ponad mój budżet więc myślę, że dobrą alternatywą bedzie Unibike Viper. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Za wszelkie odpowiedzi serdecznie dziękuję
Tadeus Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Viper jest spoko i ma przyzwoity amortyzator z olejowym tłumieniem. To dobry wybór.
Gacoperz Napisano 21 Maja 2014 Autor Napisano 21 Maja 2014 Ok czyli nie ma co kombinować? Przyznać muszę, że na Viperze jechało się cudnie.
kaeres Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Potwierdzam, jedyny słuszny wybór to w tej kwocie Viper.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.