Skocz do zawartości

[2000] Rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Od dłuższego czasu mam zamiar kupić swój pierwszy rower do 2000tyś. Będzie on mi służył jeździe po mieście/lasach/górkach itd: dlatego chciałbym żeby to był górski na grubszych oponach niż szosowy. Zastanawiałem się nad Kross Level A4 2013 gdyż widziałem promocje właśnie za 1999zł tylko gdy byłem oglądać inne rowery to nie polecali zbytnio Krossa a za to w jednym UNIBIKE jednak na tej firmie się kompletnie nie znam.

Wracając do tematu nie interesuje mnie zbytnio firma wiadomo musi być w jakimś stopniu dobra aby rower nie rozalił się po pierwszej lepszej jeździe poza tym chciałbym żeby osprzęt byl w miarę konkretny aby starczył mi na długi czas użytkowania.

Także co polecacie do ceny 2000tyś, ten Kross ma hamulce jeśli się nie mylę tarczowe(hydrauliczne), ale czy tak naprawdę ta hydraulika potrzebna ?

Pozdrawiam

Napisano

Evolution 27.5.

Ogólnie, tak jak kolega napisał. W ostatnich 3 dniach znajdziesz co najmniej z 10 tematów z tym samym budżetem i MTB. Tam są szerzej opisane różnice i są tam te wymienione przeze mnie modele. Ewentualnie jeśli nie znalazłbyś jakiejś informacji, która cię interesuje, to śmiało pytaj.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...