Skocz do zawartości

[Przezutka] Shimano deore RD M592 SGS SHADOW

flor3q

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam mam pytanie czy przerzutka Shimano deore RD M592 SGS SHADOW będzie dobrze działała z tymi częściami 

Manetki Shimano Alivio SL M430, 9 biegów

Kaseta Shimano Alivio HG30-9 11-32T

I co sądzicie o tej przerzutce? a właśnie i czy ona się dużo rózni od Shimano Deore RD-M591 SGS??

Napisano

Shadowka w terenie lepiej przerzuca, ale pomyslałbym nad slx m662 ma mocniejsze sprężyny

A do kasety 11-32 wózek gs czy lepiej sgs?

Napisano

Jak chcesz. 

Podejście techniczne policz pojemności i wybierz optymalny
Moje podejście. Zdarza Ci się robić przekosy? Jak tak bierz długi, jak nie to średni. Szczerze używam długiego wózka jakoś nie zamierzam brać krótszego, chyba żebym wrócił do 2 blatów.

Przy shadow będziesz musiał się pobawić też śrubą regulująca B, ale jak to zrobisz dobrze jest to bardzo wdzięczny sprzęt.

Napisano

Jak chcesz.  Podejście techniczne policz pojemności i wybierz optymalny Moje podejście. Zdarza Ci się robić przekosy? Jak tak bierz długi, jak nie to średni. Szczerze używam długiego wózka jakoś nie zamierzam brać krótszego, chyba żebym wrócił do 2 blatów. Przy shadow będziesz musiał się pobawić też śrubą regulująca B, ale jak to zrobisz dobrze jest to bardzo wdzięczny sprzęt.

Czyli długi biorę długi  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...