Skocz do zawartości

[Bytom] Suchogórski labirynt "skalny", trasa XC

Kusch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czy ktoś mógłby podać dokładniejszą lokalizację tej trasy?? Bo nigdzie nie mogę jej znaleźć. Z góry serdeczne dzięki. Pozdrawiam.

Post nieważny znalazłem już.

Napisano

Witam. Przedstawiam Wam mój filmik przedstawiający przejazd trasą XC w Suchogórskim Labiryncie "Skalnym". Polecam :) Poniżej link do segmentu na Stravie.

Kamerka na kasku czy kierownicy? :)

Napisano

Bez kasku nie polecam, miejscami trasa jest niebezpieczna, sam raz miałem "moment". Niedaleko od tego miejsca (1km) są super trasy w wykopalisku dolomity oraz pobliskim rezerwacie Segiet.

Napisano

Bez kasku nie polecam, miejscami trasa jest niebezpieczna, sam raz miałem "moment". Niedaleko od tego miejsca (1km) są super trasy w wykopalisku dolomity oraz pobliskim rezerwacie Segiet.

dzieki kolego :thanks: wiec trzeba zakupic kask i mozna jezdzic :woot::sweat:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Pomimo tego, że jako tako znam te okolice dopiero dzisiaj jeździłem tam pierwszy raz. Co do wyboru przejazdu to jest tego od groma, w pewnym momencie nawet nie wiedziałem gdzie wyjadę. Jeżeli ktoś lubi takie trasy to koniecznie musi się tam wybrać ! :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam ponownie... :) byłem w labiryncie parę razy i rzeczywiście trasy bardzo fajne... można się czasami pogubić jak zjedziemy z głównej trasy :) w paru miejscach miałem pewne obawy.. no a gdzie gdzieniegdzie nawet ciężko podjechać ( poza trasa) polecam bardzo na wypady :), a i co do Kasku.. oczywiście jeżdżę zawsze w kasku i innym też polecam jak mają zamiar tam się wybrać... POZDRO :)

• 5 miesięcy temu...
Napisano

rewelacyjna trasa, przy bardziej sprzyjającej pogodzie na bank się tam wybiorę.

może ktoś będzie tez zainteresowany i się dołączy....?

Napisano

W sumie też bym się wybrał tam pokręcić :) Pojechałbym nawet dzisiaj ale nie wiem jakie będą tam teraz warunki bo ogólnie pogoda fajna ;)

Napisano

Trasa czadowa. Sam czasami kręcę się w tych okolicach (DSD i Segiet) ale tego odkryć mi się nie udało. Trzeba będzie spróbować.

Napisano

Ode mnie z Rudy do DSD według Google Maps 12 km i 43 minuty jazdy....czyli niedaleko, to teraz poczekamy na jakąś "normalną" pogodę....

Napisano

Ja mieszkam od tego miejsca jakieś 5 minut rowerem a... nigdy tam nie byłem :/ Za oknem niestety zawierucha - trzeba czekać

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Przyjemna pogoda się nam zrobiła w okolicy - jest ktoś chętny na jakiś konkretny dzień do pośmigania po tych rejonach? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...